De vakmensen van Vos Fijnmetaal beschikken over de nodige expertise op het gebied van het CNC Frezen en draaien van componenten uit zowel RVS, Aluminium, Non-Ferro’s als kunststoffen.

Door de gebalanceerde mix van machines, van conventionele draaibanken tot hightech CNC draaifreescombinaties zijn wij in staat om de behoeften van onze klanten optimaal in te vullen. Onze draaimachines zijn deels voorzien van automatische beladingssystemen en aangedreven gereedschappen en produceren, afhankelijk van de seriegrootte, 24 uur per dag. Door de grote diversiteit aan draaimachines kunnen wij diameters van 10 tot 820 mm bewerken waardoor wij het complete pakket draaiwerk van onze klanten kunnen verzorgen.

Het uitgangspunt bij bij Vos Fijnmetaal maximale flexibiliteit en productiviteit van enkel stuks of prototype tot seriematige productie. Voor producten waarvoor een korte doorlooptijd cruciaal is creëren we door deze werkwijze flexibiliteit waarbij niet zelden gedurende de nacht en weekenden geproduceerd wordt. Bij Vos Fijnmetaal zijn het vakmensen op het gebied van het CNC frezen van RVS, Aluminium, Non-Ferro’s en kunststoffen. Met het inzetten van CAD/CAM technologie en automatisering zijn ze bij Vos fijnmetaal in staat om zowel de enkelstuks als ook seriematig freeswerk binnen een organisatie te realiseren. We beschikken over een moderne meer-assige CNC freesmachine die via het CAD/CAM systeem geprogrammeerd wordt .

vos-fijnmetaal-praktijk