Vos Fijnmetaal is sinds 2005 een toegewijd bedrijf voor verspaningstechniek. Het bedrijf maakt fijnmechanische onderdelen volgens specificatie van de klant. Roestvast staal, aluminium, kunststof of titanium: Vos Fijnmetaal is bedreven in het bewerken van de meest uiteenlopende materiaalsoorten. Door geavanceerde CNC-apparatuur kan het bedrijf nagenoeg alle opdrachten aan: van speldenknop tot complexe precisieonderdelen.

Maatwerk

Elke opdracht is maatwerk, of het nu om een of een serie gaat. Vos Fijnmetaal ziet het als een uitdaging de klantspecificaties te vertalen naar een product dat alle verwachtingen vervult – of overtreft. Door zijn opdrachtgevers in de technologische topregio Zuidoost-Brabant is Vos Fijnmetaal gewend aan uitzonderlijke hoge eisen te voldoen – met nauwkeurigheid tot 5 µm.

Toewijding

Vos Fijnmetaal heeft inzicht in het productieproces van zijn klanten en denkt mee – al bij het eerste telefoontje. Spoedopdrachten zijn geen probleem, flexibiliteit is een van de pluspunten van het bedrijf. Bedrijfseigenaar Tonny Vos weet precies waar het zijn klanten om te doen is: betrouwbaarheid, vakmanschap, technische perfectie, korte procestijden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vos Fijnmetaal streeft daarnaast naar een langdurige relatie met zijn opdrachtgevers. Om zijn klanten te ondersteunen verzorgd Vos Fijnmetaal ook bijkomende werkzaamheden zoals oppervlakte- of nabehandelingen en assemblage.

Machinebouw

Steeds vaker vervult Vos Fijnmetaal de rol van projectpartner in plaats van onderdelenleverancier. Hierbij richten klanten zich op ontwikkeling, installatie en service van projecten terwijl Vos Fijnmetaal zich richt op de realisatie van de modules en/of machinebouw. Hierdoor ontzorgen wij onze opdrachtgevers en realiseert Vos Fijnmetaal toegevoegde waarde in het project. Afhankelijk van de behoefte van onze opdrachtgever bieden wij diverse service levels variërend van het samenstellen van kits, tot het compleet bouwen of aanpassen van een productielijn. Vos Fijnmetaal pand