post

Vos Fijnmetaal is sinds 2005 een toegewijd bedrijf voor verspaningstechniek in Maarheeze. Het bedrijf maakt fijmechanische onderdelen volgens specificatie van de klant.

Roestvast staal, aluminium, kunststof of titanium: Vos Fijnmetaal is bedreven in het bewerken van de meest uiteenlopende materiaalsoorten. Door geavanceerde CNC-apparatuur kan het bedrijf nagenoeg alle opdrachten aan: van speldenknop tot complexe precisieonderdelen.

Maatwerk

Elke opdracht is maatwerk, of het nu om een of een serie gaat. Vos Fijnmetaal ziet het als een uitdaging de klantspecificaties te vertalen naar een product dat alle verwachtingen vervult – of overtreft. Door zijn opdrachtgevers in de technologische topregio Zuidoost-Brabant is Vos Fijnmetaal gewend aan uitzonderlijke hoge eisen te voldoen – met nauwkeurigheid tot 10 µm.

Toewijding

Vos Fijnmetaal heeft inzicht in het productieproces van zijn klanten en denkt mee – al bij het eerste telefoontje. Spoedopdrachten zijn geen probleem, flexibiliteit is een van de pluspunten van het bedrijf. Bedrijfseigenaar Tonnie Vos weet precies waar het zijn klanten om te doen is: betrouwbaarheid, vakmanschap, technische perfectie, korte procestijden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vos Fijnmetaal streeft daarnaast naar een langdurige relatie met zijn opdrachtgevers. Om zijn klanten te ondersteunen verzorgd Vos Fijnmetaal ook bijkomende werkzaamheden zoals oppervlakte- of nabehandelingen en assemblage in de eigen werkplaats en op locatie.